Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμός Σάμος: Νεκρά δύο 17χρονα παιδιά από κατάρρευση : Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Σεισμός στη Σάμο: Η στιγμή που η θάλασσα βγαίνει στην στεριά
Σεισμός στη Σάμο: Η στιγμή που η θάλασσα βγαίνει στην στεριά from www.newsit.gr
Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί.

Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου.

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, .

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σεισμός στη Σάμο: Η στιγμή που η θάλασσα βγαίνει στην στεριά
Σεισμός στη Σάμο: Η στιγμή που η θάλασσα βγαίνει στην στεριά from www.newsit.gr
Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6).

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.

Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στη Σάμο: Νεκρά δύο παιδιά στο Î'αθύ
Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στη Σάμο: Νεκρά δύο παιδιά στο Î'αθύ from static.euronews.com
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα ρίχτερ, . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών.

Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα .

Δύο σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν λίγο πριν τις 14.30 τη σάμο, με διαφορά λίγων λεπτών. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο. Για σοβαρές ζημιές σε κτίρια στη βόρεια σάμο κάνουν λόγο τα . Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Ο σεισμός μεγάλης διάρκειας, έγινε αισθητός κατά μήκος των τουρκικών ακτών και στη βορειοδυτική περιοχή του μαρμαρά. Σεισμός 4,4 ρίχτερ στη σάμο. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία. Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο). Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της σάμου. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Σύμφωνα με το αστεροσκοπείο αθηνών η δόνηση ήταν μεγέθους 3,2 .

Σεισμοσ Σαμοσ / Σεισμός Σάμος: Νεκρά δύο 17χρονα παιδιά από κατάρρευση : Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της πέμπτης και συγκεκριμένα στις 22:42 στη σάμο.. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού. Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα στη σάμο έπειτα από τον φονικό σεισμό των 6,7 ρίχτερ που χτύπησε χθες το μεσημέρι το νησί. Πολύ ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 13:51 της παρασκευής στη σάμο (αρχική μέτρηση 6,6). Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της παρασκευής ανοιχτά της σάμου και έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της χώρας. Σοβαρές ζημιές από τον σεισμό των 6,7 ρίχτερ (εικόνες & βίντεο).

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίστηκε στα 15 χιλιόμετρα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στη σάμο και στην ικαρία σεισμοσ. Στο βαθύ της σάμο κάθε δρομάκι θυμίζει ακόμα την ημέρα του σεισμού.